Ads
 01:43:45 PM 29 มีนาคม 2024 *
ยินดีต้อนรับคุณ, บุคคลทั่วไป กรุณา เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก

เข้าสู่ระบบด้วยชื่อผู้ใช้ รหัสผ่าน และระยะเวลาในเซสชั่น
 
   หน้าแรก    เว็บบอร์ด    Chat Room  วิธีใช้  ค้นหา  เข้าสู่ระบบ  สมัครสมาชิก  
* แจ้งถึงบุคคลทั่วไปที่เข้ามา

หน้า: [1]   ลงล่าง
  พิมพ์  
ผู้เขียน หัวข้อ: new balance 996  (อ่าน 1477 ครั้ง) A A A A
0 สมาชิก และ 1 บุคคลทั่วไป กำลังดูอยู่
AntoniaPoe
เริ่มออกจากบ้าน (LV.1)
*

ความหื่น : 0
ออฟไลน์ ออฟไลน์

กระทู้: 3
โพสต์: 3


« เมื่อ: 11:36:38 AM 27 มิถุนายน 2018 »

24Karats x Mita new balance 996  x New Balance MT576S 6 maart 2009 Mita werkt al vanaf de dag samen met New Balance en hun positieve samenwerking heeft geleid tot de opname van verschillende andere bedrijven die graag op de kar springen. Deze keer heeft 24 Karat besloten om mee te doen aan de actie in de creatie van deze 24 Karat x Mita x New Balance MT576S. Deze schoen is de ultieme hybride omdat het de MT580 effectief samen met de 576 in elkaar slaat om de ultieme MT576S te maken. De 24 Karaat x Mita x New Balance MT576S is samengesteld uit drie verschillende soorten leer waaronder geperforeerd, traditioneel en glanzend patent. Om de zaken wat op te frissen; er werden kleurrijke accenten gebruikt, waaronder rood op de tong en blauw op de middenzool. Er is ook gespikkelde detaillering te zien op de middenzool samen met een vleugje 3M.

New Balance 580 x 686 20 februari, 2009 New Balance heeft zich aangesloten bij het populaire merk 686 Snowboarding Apparel om hun eerste nieuwe collectie snowboarduitrusting uit te brengen. Afgezien van de hete releases van verschillende laarzen, jassen en andere spullen heeft het 580-silhouet veel aandacht gekregen. De New Balance 580 x 686 kan in twee new balance 373  kleurstellingen worden uitgebracht. De eerste om op te noemen is het overwegend zwarte model met toegevoegde aqua-accenten. Het andere paar bestaat uit een gebroken witte basis met rode accenten en een vleugje geel en grijs. Beide kleuren zijn voorzien van een geheel exclusief 868 garen geverfd ruitpatroon dat over de teenkast en tong en gespikkelde middenzolen loopt. De finishing touch wordt weergegeven door middel van een gestikt new balance 1500  co-branded logo voor een spatbord.

New Balance heeft besloten om samen met de Japanse retailer Nano Universe samen te werken aan een speciaal paar New Balance 1700 s. Ze zijn voorzien van een zwarte en een antraciete kleurstelling gemaakt van resistent suède, 3M-materiaal en mesh. De binnenkant is voorzien van een gouden print waarin New Balance met beperkte oplage wordt beschreven en nano-universum eromheen is geschreven. Kijk of ze elke dag een retailer kunnen raken. Dit paar New Balance MTG 580 is voorzien van een pastel geel bovenwerk gemaakt van Gore-Tex-materiaal. Gore-Tex biedt bescherming tegen de buitenelementen waarvan bekend is dat ze schoenen ruïneren. Ze bevatten ook andere technologie, waaronder een Rollbar en N-Durance-technologie onder de voet voor extra comfort en duurzaamheid. Voor degenen onder jullie die houden van wat je ziet, hebben we slecht nieuws, new balance schoenen  want deze zijn exclusief voor Japan, dus het is een moeilijke taak om een paar te bemachtigen.

We hebben jullie in december al informatie over de Alife Rivington Club x New Balance 1300 gebracht en hebben nu wat meer informatie voor jullie. Ze komen in de drie hier getoonde kleurenbanen, die allemaal zijn opgebouwd uit een combinatie van mesh en suède. Ze zijn nu beschikbaar voor pre-order online in de pop-upwinkel rivingtonclub voor $ 165. New Balance heeft onlangs samengewerkt met NY-gebaseerd fabricagebedrijf voor stoffen en ontwerpbureau DDC Lab om verschillende versies van classic 420 hardloopschoenen te ontwerpen. Ze hebben een unieke combinatie van materialen, waaronder een voering van varkensleer, Italiaans suède, Wolverine Waterproof Leather en nylon Mectex PU-gecoat metaal. Ze zijn verkrijgbaar in de drie kleuren die hier worden weergegeven, maar zijn exclusief voor Offspring in het Verenigd Koninkrijk.

New Balance M850WPT White / Teal / Pink 13 januari 2009 New Balance weet zeker hoe de kracht van technologie moet worden gecombineerd met mooie schoenen voor topsporters over de hele wereld. De New Balance M850WPT heeft een duidelijke en casual wit / teal / roze colorway over een schoon wit bovenwerk en een middenzool. Dit is een van de weinige modellen die zo'n breed scala aan New Balance-technologieën in één schoen brengt. Dit was dezelfde marketingslogan die werd gebruikt om de schoen terug te beschrijven in de vroege schoenen toen de schoen voor het eerst als een technologisch wonder werd beschouwd.

New Balance x Mita MT580 Gore Tex 6 januari 2009 Verheug u op de krachtige en heldere colorway-releases van New Balance x Mita voor de lente van 2009. Voor dit model zijn drie kleurvlakken beschikbaar, waaronder geel, groenblauw en paars. Een leuk kenmerk van deze schoenen is dat ze zijn gemaakt van Gore-Tex-materiaal dat waterbestendig is en je voeten zeker warm en droog zullen new balance 420  houden, ondanks de weersomstandigheden. De schoenen worden bekroond met 3M-accenten. De volgende maand is Alife Rivington Club van plan om een nieuwe sportwinkel te openen aan de overkant van de straat van hun huidige locatie in Lower East Side in New York. Daar kun je de Alife Rivington Club x New Balance 1300 vinden, die beschikbaar is in de twee hier getoonde kleurenschema's. Ze gebruiken unieke groenblauw en grijze tinten, die zeker heel aantrekkelijk zijn. Er is geen officiële releasedatum bekendgemaakt, maar houd ons in de gaten en  we zullen jullie updaten zodra we op de hoogte zijn.
บันทึกการเข้า
แท็ก:
หน้า: [1]   ขึ้นบน
  พิมพ์  
 
ทางลัด:  

* นำไปเผยแพร่...
เว็บบอร์ด
(BBCode)
เว็บไซต์ทั่วไป
(HTML)


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
หน้านี้ถูกสร้างขึ้นภายในเวลา 0.11 วินาที กับ 25 คำสั่ง